özgün içerik izmir fuler web tasarim, digital katalog, web tasarım izmir, yazılım

Neden Digital Katalog?

Öncelikle nedir bu Dijital katalog?
  • İnternet çağı olarak adlandırılan 21.yüzyılın şu an için en etkili pazarlama aracıdır. Özel bir yazılım kullanılarak hazırlanan Dijital Katalog, PDF, Word, Powerpoint vb. diğer formatlardan farkılıdır. Dijital Katalog, gerçek baskılı katalog ve broşürler gibi çevrilebilen sayfa yapısına sahip olup, bu sayfalara yerleştirilebilen akıllı butonlar (tıkla ve göster) sayesinde sayfaların görüntülenmesini pratikleştirmektedir.
  • Dinamik ve görsel zenginliğe sahip digital kataloglar bilgiye tek tıklama ile ulaşmanın en iyi yoludur. Bilgiyi en profesyonel ve prestijli şekilde aktaran bu yöntemi seçerek kurumsal adımlarınızdan en büyüğünü atmış olursunuz. Web sitelerinizde yayınlayacağınız ve müşterilerinize ulaşacak online dergiler ile mesajınızı doğrudan aktarma olanağına erişeceksiniz.

Dijital Kataloğu farklı yapan temel özellik nedir?

  • Günümüzde de kullanılmakta olan slayt gösterileri ve tanıtım CD’lerinden farklı olarak hiçbir yardımcı yazılım gerektimeden izlenebilir. Flash ve html tabanlı hazırlanan ürünlerden farklı bir yazılımla hazırlanan dijital katalog bir çok yeniliği de beraberinde getirmektedir. Diğer yöntemlerle hazırlanmış çalışmalara oranla çok daha seri ve düşük maliyetle yenilenebilmektedir. Kullanımı son derece basit olup temel seviyedeki bir bilgisayar kullanıcısı bile kolaylıkla sayfalar içinde gezinip, yerleştirilen akıllı butonlar sayesinde istediği ürünün bulunduğu sayfaya direkt olarak erişebilir. Görsel açıdan kesinlikle eski yöntemlerden daha etkili daha dikkat çekici ve göze hoş gelen bir yapısı vardır. Düşük dosya ebatlarında olması indirmek  için kolaylık sağlar, ki bu yavaş interneti  olan kullanıcılar için önemli bir ayrıntıdır.

    Fuler Web Tasarım ve Teknolojileri

    http://fuler.com.tr/

    web tasarım izmir | seo izmir  | digital katalog

    https://fulerweb.wordpress.com/?p=159&preview=true&preview_id=159

Standart

Yorum bırakın